Washington dag 4 en Ronald Reagan Airport

9 september 2024 - Washington D.C., Verenigde Staten

Ik zit hier in de lounge op Ronald Reagan Airport toch nog een laatste aanvulling te maken. We vliegen vandaag om 16:05 uur naar Atlanta en vandaar uit met de KLM naar Amsterdam waar we morgenmiddag om 13:00 uur NL tijd zullen landen. Dus hadden we vandaag nog een volle ochtend om te vullen. Nadat we bij Starbucks de voor Jacqueline zo verleidelijke Frappucinno Caramel  hadden besteld die ze met plezier heeft verorbert. Dit was overigens pas de eerste in die 2,5 week, ze heeft zich dus kranig gedragen. Terwijl we daar buiten op het terras zaten, want ja het was weer prachtig weer hier, verwonderden wij ons over het aantal mensen dat binnen kwam lopen en de op alphabet klaarstaande dranken en ontbijtjes oppikten die overigens ook al waren afgerekend. Lang leve het digitale tijdperk. Daarna zijn we nog even naar het Capitool gelopen en zijn we binnen geweest bij het Supreme Court hier ofwel het hoogste rechtsorgaan hier in de USA, te vergelijken met de Raad van State in Nederland. Alweer een prachtig gebouw met alweer een prima uiteenzetting van hoe het hier op dat vlak er aan toegaat.

Nog even wat plaatjes gemaakt die we er aan toe gaan voegen en moeten we nog 1,5 uurtje doden hier, voordat we vliegen naar Atalanta. Er zijn geen rechtstreekse vluchten van en naar Washington vanaf buitenlandse luchthavens. Heeft allemaal te maken met security en dus moeten we overstappen in Atalanta waar we rond 18:00 uur USA tijd zullen aankomen en dan na pakweg 4 uurtjes wachten weel doorvliegen naar Amsterdam.

groeten vanuit Ronald Reagan Airport

Van reisblog naar fotoboek
reisdrukker.nl

1. Golande:
    Goede terugreis!
  2. Inge:
    9 september 2024
    Mooie laatste uren! Goede reis terug
  3. Claudia:
    Goede reis terug!
  4. Ria Blaakenburg:
    9 september 2024
    Laatste loodjes van jullie mooie reis , wel thuis hé 🍀
  5. Bep:
    10 september 2024
    Wel thuis en lekker na genieten.
  6. Gerrit en Tini:
    10 september 2024
    Op het moment dat ik dit schrijf hebben jullie nog een paar uur vliegen voor de boeg. Ook deze keer hebben wij enorm genoten van de verhalen en de mooie foto's. Welkom thuis.